Bajen och Bruno Paxaio!

Imorgon smäller det, hemmapremiär i Superettan. Jag bryr mig fan inte om namnet på serien, vi är så mycket större än planen vi spelar på, eller lagen vi möter. Är riktigt peppad och ska bli grymt härligt! Hoppas på bra väder, ett par bira i solen och sedan en skön marsch över söder, skanstullsbron och rätt in på norra, med ungdomsbiljett trots mina 23 bast fyllda, hope it works.

En hälsning till min goda vän i New York som jag snackar med via msn just nu kommer här. Vill verkligen besöka the big apple. Men det får bli en framtida planering tyvärr. Har just nu 3 kr på mitt konto utan en inkommande lön, prekärt läge kan vissa säga, och det säger nog jag med. Men man har alltid hoppet uppe, det löser sig, som det heter.In other news så händer inte mycket, hade en slapp dag med två polare här, tog UFC bältet på XBOX i Careermode, något jag av någon outgrundlig anledning än inte hade lyckats göra. Mycket stolt över min och min sköna egenggjorda brasse Bruno Paxaios insats. Varför brassen har en stor norgeflagga tatuerad på magen är det fotfarande frågetecken om, haha.

Nu blir det väl att chilla ner sig lite hemma efter en skön middag hos snälla föräldrarna och bara njuta, och självklart invänta morgondagen.

Framåt!


Kommentarer
Postat av: Mister anonym

"min sköna egenggjorda brasse Bruno Paxaios insats"Har hört rykten om att den inte är helt självskapad, Mr jag tar creddddd för allt! hah

2010-04-21 @ 21:19:30
Postat av: CRAMBO

DAJEEEE GUAPOLO!!

2010-04-24 @ 20:58:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0