Allt möjligt och lite till

Alldeles förlänge sen jag skrev här märkte jag nu, men mycket har hänt som hållt mig borta. Har kirrat jobb som man börjar med imorgon. Nervositeten är väl inte påtaglig direkt men lite fjärilar har man ju i kistan. Fjärilar som gör att man inte gått och lagt sig än vilket man planerade för ett bra tag sen. Ganska osmart då jag börjar hyfsat tidigt om inte okristligt. Vad jag jobbar med numera får ni fråga mig personligen, vill inte ha nå creepy bloggläsarbesökare som kommer på besök utan förvarning. En lugnande tanke med arbetet är ju iallafall att inget kan bli värre än mitt förra jobb där jag verkligen inte trivdes med något annat än arbetskamraterna. Ny dag - nya tag.

Andra positiva nyheten är att Bajen äntligen vann och man ser en strimma av hopp om att vi kanske kanske kan gå upp i år, men man ska inte ropa hej än. Linus Hallenius har nu gjort lika mycket mål som hela djurgården tillsammans i Allsvenskan. Måtte han stanna kvar!

Gårdagen var förövrigt en av de roligaste dagarna i livet. En av mina bättre polare ska ju som bekant iklä sig smoking och gifta sig med hans lika sköna brud. Riktigt glad för det men det som tärt på mig är att jag var ansvarig för svensexan, vilken hölls igår. Efter en del planerande med polarna och många bra idéer så slutade det med att vi drog han till Åhléns skanstull där en pangbrud gjorde om honom till en, ja om inte pangbrud så iallafall en riktig jävla praktbög till brud. Han fick även iklä sig annat än smoking och den silvriga paljettdressen fick han att se riktigt vidrig ut. Därefter skickade vi ut han i vildmarken, den värsta av dem alla, Prideparaden. Han såg dock ut att njuta ganska bra där i sin mundering.

Efter det, av med skiten, dela på några pizzor och trycka i oss några till bira så släpade vi med den ovetande blivande brudgummen till en paintballbana. Riktigt roligt och den första gången för oss alla som deltog. Vi beslutade oss att köra i bara kallingarna under de schysta camodräkterna för att känna på mer av skotten och åstadkomma mer skada men det var inte så farligt iallafall sålänge inte dräkten var spänd där man träffades. Fick mig en skön kyss på låret (no homo) men annars klarade jag mig bra. Värre för den utsatte som tvingades köra i enbart kallingar och mask, sköna sår på ryggen om inte annat.

Efter det, hem igen, grillparty, lite tvspelande med sjukt roliga lagfifamatcher (4 vs 3) och sen ut på nån svartklubb tills alla ramlade av pinnen mer eller mindre.

Sjukaste episoden på hela dagen var dock att jag halv sex på väg hem från klubben blir utsatt för en uppraggning av en transa. En utklädd man på 1,90 med brudkläder mycket likt min polares tidigare börjar snacka med mig och jag full som jag inte vet vad snackade väl på då hon/han/den var hyfsat trevlig. Vad jag dock inte hajar med alla öl under bältet är att han/hon/den har andra planer. Tackar och bockar men säger Nej ganska skarpt när frågan "kan vi inte gå till dig?" kommer upp och går sedan högt garvandes hem. Får ett samtal av polarens brud som undrar om han lever, jag garvar vidare, säger tveksamt och hör sedan att han ramlar in genom dörren i bakgrunden på samtalet och nu garvar alla och en fet dag är till ända!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0