Futuro

Jaha, en vecka på jobbet och även en helg avklarad. Sedan imorgon är man tillbaka på jobbet men har faktiskt ingen söndagsångest alls, vilket måste ses som positivt. Om det sedan beror på att arbetet är stimulerande och självförverkligande (hah!) eller om det beror på att helgen var så jävla skön är något annat att diskutera om, även om jag håller nog på 80-20 fördel till det andra, för den här helgen var verkligen galet nice!

Fredags så träffade jag några polare, varav en jag inte träffat på flera månader vilket var jävligt kul. Tog det dock hyfsat lugnt med tanke på lördagens event. En av mina bästa polares bröllop, det man sett fram emot sedan man fick inbjudan för ett jäkla gäng månader sen. Om man säger att svensexan blev lyckad så var bröllopet med undantag vädret utanför än mer lyckat. Otroligt vackert, fint och intimt med fina tal, underbart par, god mat och trevlig stämning.

Började tänka mitt i allt hur det hade kännts själv om man gifte sig. Vilka man bjudit osv och gled nästan in i en drömvärld som en liten flicka som drömmer om sitt "sagobröllop". Men den dagen den glädjen, nu fick man glädjas åt att världens finaste par gifte sig och det var absolut nog att glädja sig åt, åtminstone för stunden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0