Nedräkning

Pengarna sinar och min förra bild på bloggen ter sig ganska ironisk just nu. Rättare sagt så sinar ju inte pengarna eftersom man inte hade så mycket från första början. Första lönen blir välbehövlig. Igår bestod lunchen av lite frukt och två påsar nappar jag köpt via sms ur tunnelbanans selectaautomat, inte helt fel ändå trots att det låter misär.

När jag inte jobbar har jag tagit mig tid åt en annan sak. Har lånat FIFA 2010 av en god vän som tar upp mycket tid annars. Har ju alltid förespråkat PES men nu har man fan nog bytt serie tillbaka till de gamla FIFA som jag svek efter 98 eller så. Spelar självklart Be a Pro och försöker slå mig in som ordinarie i Bajen, vilket jag trodde var enklare än enklast. Kanske ska man inte vara för hård mot Tobias Holmqvist iaf, han är ju på en plats jag inte är, än sålänge.

Ser bara mer och mer fram emot att köra på min dollarsparplan destå mer jag tänker på det. Blivit nästan en besatthet att se innehållet i skokartongen växa. Snart är det dags att köra första inväxlingen som visserligen inte lär bli allt för stor. Fan vad mycket man har i tankarna annars nu när min första lön värd kallad lön kommer sedan urminnes tider. Nya kläder, tatuering, klippning, festande, dollarväxling...planerna är många. I slutändan blir det väl hyra, elräkning, bredband och tv man pröjsar med en miserabel dyngfylla på en torsdag som glädje. Men, drömmarna måste få leva. How soon is now?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0