Sann eufori

Riktigt miserabel lördag måste man säga. Vaknade halv 10 av ett telefonsamtal, riktigt sliten och seg av en anledning jag kommer till senare. En jobbarpolare ringer och säger att han strulat upp schemat och trott att jag skulle jobba den här lördagen, något vi bara diskuterat lite. Han förklarar sig att om jag inte kommer måste han ringa chefen och erkänna sitt misstag vilket inte hade varit så bra för honom. Efter en säkert tio minuter lång diskussion och suckande av mig i telefonen glider jag mot stan och arbetet där jag inte gör många knop. Kollegan bjuder på en kebabtalrik vilket inte satt fel sådär efter sextimmars jobb med betongkeps på.

På väg hem, en annan polare ringer, kollar lite fotboll men somnar till mest helatiden. Drar mit hemåt, spelar lite Mafia 2 som jag precis köpt men känner att tröttheten tar över även där. Somnar på soffan och vaknar vid ett i sängen, hur förflyttningen skett och hänt är okänd. Trist då man hade hundra olika val på schysta grejer man kunde gjort istället men eftersom man är en working man så går vissa krafter ur en man hellre lagt på annat.

Fredagen var destå roligare då det var en fet fyrtioårsfest tillägnad oss själva och Hammarby. Varken jag eller Hammarby är ju fyrtio år utan  man firade året då Hammarbys fans började sjunga 1970 till idag, fyrtio år senare. Massa härligt folk och billig öl gjorde det hela till en riktigt trevlig tillställning. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0