Sport och planer

Ny dag, ny tjej på jobbet och måste säga att dagen gick otroligt snabbt. Trivs faktsikt helt okej och det flyter på lika okej. Satt och surfade mestadels av tiden och spanade in New York tips. Är ruskigt sugen på att se The big apple och allt som hör till. Min nya plan är att varje lön växla in ett antal dollar och trava hemma i en skokartong som motivation, kanske kan vara något?


http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/119401/119401,1207005660,3/stock-photo-hundreds-of-dollars-overflowing-old-cardboard-shoe-box-10984186.jpg


I sportväg så var ju UFC galan det fetaste man sett. Chael Sonnen backade upp sitt sjuka trashtalk och var så när så när att ta den arroganta spindeln Anderson Silva, men då visade han varför han är mästare. Kul att se nästa match med han om det var revbenet som spökade eller om han börjar bli gråluden den gamle spindeln. Andra feta matcher var det också som jag inte orkar gå in på. Nu ser jag fram emot James Toney mot Randy Coutore. Ska bli kul att se en riktigt bra boxare och vad han kan uträtta, förmodligen lite, men jag hoppas på han. Lights out? Vem vet..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0