Vafan för jävla pack är...jag?

Lazio torskade premiären tack vare en feldömd straff som Cassano smällde in i ena hörnet. Satt med ångest över den nya övertexten eller bloggnamnet i den stunden. Men men, snart landskamp och då står man och håller på det ärrade psykfallet igen när han förhoppningsvis. Kvällen idag, snuskigt trevligt om man ska vara ärlig, även om le finale uteblev med en annan plan. Efter jobbet drog jag och två goda vänner, även kallade de nygifta paret och käkade på resturang Cassi vid Karlaplan. Riktigt bra kött och riktigt trevligt snack om allt mellan himmel och jord. Drog vidare till East för en bira eller två och sen även en snabbis på Götgatan. Ersättningsbussen till Zinken följdes det av sen och nu hemma här inväntandes på Entourage som ligger i min fina hämtade filer mapp.

Ska ta mig ett riktigt rejält inlägg till i dagarna om allt mellan himmel och jord, just nu känns det ganska aktuellt att däcka efter 30 minuters drogorgie av Vincent Chase.

Måste dock bara nämna att jag fastnat i ett nytt träsk. Det eminent fåniga twitter kan man nu även följa gvanosopranos steg på om man känner för det... guarda guarda..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0