Ärtor och löv

No cash to spend! Satt precis med grabbarna och glodde igenom peace and love bilderna och filmerna, och de bjöd sannerligen på många skratt. De snurrade vidare ut i natten medan jag drog till min ostädade lägenhet och la mig här snörvlandes med en festivalförkylning av rang, lika bra kanske.

Efter en hård vecka på Peace and love, som förövrigt innehöll det mesta kanske det var läge att egentligen säga nej för en gång skull, särskilt med min ekonomi och med tanke på att man dagen efter hemkomst från festivalen körde i 180 till Göteborg, för att se Bajen spela och sen supa sig redlös på snyltbira.

Fetaste grejerna på festivalen kan samanfattas såhär :

1. Sänkebarrikaden
Mellan två tält blockade vi gångvägen in i vårt camp med allt jävla bråte vi hittade och dessutom matrester, ölburkar och annat skit. Att tre personer ramlade i den, samtliga riktiga sänken, gjorde det hela till en succé. Bra nattunderhållning att se folk försöka ta sig över där.

2. Internhumorn
Allt från paradvåningen, risiga pissettan till kenya till teggy. Omöjligt att förklara men ni som var där vet, galet kul.

3. Mattes gästspel
En polare till en av oss gled in till tredje dagen och gjorde succé direkt. Pissade på ett granntält första kvällen, la sig i en annan kvinnlig grannes tält med sin sovsäck och målade blommor på brudars tuttar omgående. Snacka om att göra avtryck.

4. Näääk, Basutbudet och Jay-Z
De tre fetaste spelningarna. Att man sen fick hänga lite med Näääken och se en av ens all time favoriter Jay-Z gjorde ju inte saken sämre, grymma spelningar allihop som man kommer minnas länge.

5. Rivningen av tältet
Mitt i natten, eller ja, morgonen så river en polare en annans polares tält. Ut tittar han i säkert trettio sekunder innan han skriker allt vad han har på mig, som inte gjort ett piss mer än tagit ett foto på honom, nu när han ser otroligt rolig ut. Skrikandes alla möjliga svordomar springer han emot mig, medan jag garvandes försöker lugna ner honom. Att snubben aldrig varit arg förut gör det ännu roligare. Självklart har vi det på film och med spåkulan i hand kan det om inte bli en youtube klassiker så iallafall en ordentlig intern klassiker. Årets garv.

Frågan är dock om det blir nå mer festivaler. Trots allt det roliga så kände man sig fan lite för gammal när småbrudar går runt skrikandes, Vad gör vi? Nu kör vi! osv. Man kanske har blivit torr, vilket jag aldrig trodde jag skulle säga, för ung i sinnet har man ju alltid varit, men det kändes som det var sista gången, för fan det tärde på en både mentalt och fysiskt. Skönt att allt det roliga verkligen räddade upp det och vem vet? Nästa år kanske man står där och bygger sänkesbarrikader och dricker halvvarm öl igen. Men tills dess, peace and love på er alla man träffade där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0