Drömlikt Nolan

Läsartävlingen vart en flopp, en kommentar, och den var "kommer inte på nåt.." man skulle ha Kissies läsarskala för att ens få ett par gissningar, besviken.

Trevlig dag, kväll, natt igår. Började med att hänga med en polare, kolla lite tv och slappa för att sedan bege oss tillsammans till en annan polare för en god lagad middag följt av bio. Självklart var filmen för dagen Inception som hade premiär. Jag har sedan länge varit ett stort fan av Christopher Nolan, allt från The Prestige till Memento till Dark knight har samtliga varit riktigt bra filmer och den här visade ju sig vara i samma klass om inte ännu bättre. Helt galet storslaget och riktigt häftiga effekter man aldrig sett någon motsvarighet till samtidigt som den hade ett otroligt djup, en mening och ett budskap.

Filmen handlar som säkert de flesta vet om Cobb (Leonardo Di Caprio) som med ett hemligt brokigt förflutet ger sig in i en annan persons dröm och därmed dess undermedvetna för att plantera en tanke för att bli rentvådd ett tidigare brott och kunna återvända hem.

Min polare som såg den tidigare under dagen igår gav den 10 manolis av 10, jag vet inte om jag är riktigt såpass lyrisk utan nöjer mig med 9 av 10. Förövrigt är jag kär i Marion Cottilard, en riktigt vacker naturlig brud för en gång skull.

Filmen har inte bara svept iväg mig ser jag nu när jag kollade upp stavningen på hennes namn, utan den ligger faktiskt trea på IMDB topp 100, det är du fan värd Nolan. Tack för en underbar film!

http://wallpapers.oneindia.in/d/227309-2/inception01.jpg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0