Freedom isn't free

Sitter och förbannar mig över min dator som la av pga batteribrist mitt efter ett långt arbetspass av skrivande här på den stora pengakällan gvanosoprano. Sätter på datorn igen, återställer mozillasessionen, men texten...borta, typiskt.

Hur som haver vaknade man upp imorse rätt sliten vid tvåtiden efter man gjort av med så mycket energi man bara kan på Söderstadion igår. Fyfan vilken pers ända till slutsignalen som var årets mest förlösande, underbart. Det är fan såna stunder som gör det värt i all misär att gå på Bajen just nu.

Skönt då idag att bara ta en chilldag med en pizza, kinakäk, lite coca cola och glo på rulle med bra sällskap. Team america blev dagens film och det mästerverket gör en fan alltid på bra humör, trots att datorer lägger av lite hur dem vill ibland.

Förövrigt ruskig misär att vara arbetslös, inte alls på grund av att man slipper knega 9-5 i den här sommarvärmen, utan snarare för att man inte har pengar att sprätta i den här sommarvärmen. Lite smell the irony att lyssna på Jay-Z när man har pengarullning ungefär på samma nivå som han köper toapapper för om dagen. Men att ligga på stranden och dricka bira utan tvång att gå upp känns ju faktiskt helt okej och tyvärr också rätt förslappande vad gäller min ihärdighet på arbetsmarknaden.

Vad jag dock ser fram emot är att när den här hettan avtar sätta mig i skolbänken igen och anta mig Statsvetenskap, ska bli skönt att få skallen att arbeta lite igen efter månader av såsighet, kan fan behövas, även om jag inte direkt klagar på att flyta runt på en badmadrass i sjön snackandes om livet med en bra polare, med ett par kalla väntandes att intas på en takterass med sjöutsikt när man tröttnat på att flyta runt. Livet som arbetslös kanske inte är SÅ dumt iaf?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0