Sommarkänslor

Sommaren är fan underbar på alla sätt, alla är glada, positiva utåtriktade, ja de gamla klyschorna. Dessutom har man fotboll att glo på 24/7 och sitter just nu och avnjuter Argentina - Sydkorea. Sydkorea är ju dock inget mot deras norra granne, Nordkorea, där en spelare grinade under nationalsången, det är självklart mitt lag i VM, tillsammans med de ljusblåvita som jag glor på nu.

Förutom matchen sneglade jag in på kenzas blogg, läser nog två ord på hela bloggen med tungan hängande utanför och det inte för värmen utan för ja, en annan sorts sommarkänsla, ni vet nog vilken.

Gårdagen Bajenmatch och iallafall 1-1 mot Djungelskile, ett skämt och ingen idé att älta om det. Efter matchen några bira med trevligt sällskap, i vanlig ordning. Imorgon nya planer, men helt andra, ska bli kul och se hur det går. Mer om det i dagarna...Ja du kenza.. se det som en kärleksförklaring.


Så jag lever mitt liv..

Fan, det är ju sinnessjukt egentligen. Torsdag passerades med ytterligare en Bajentorsk, men skön kväll och dag iallafall, man börjar bli luttrad. Får se om det blir samma sak på onsdag? Efter torsdag kommer ju som bekant fredag och den borde väl ha fortsatts på den inslagna vägen men var alldeles för sliten så stannade hemma i soffan, bra val men tyvärr ganska kassa vm matcher. Värre blev det igår istället, matcher hela dagen och bärs hela dagen. Körde en klassisk däckning på tuben igen och vaknade i Frunkan då några stora väktare sa att jag förmodligen borde vakna nu, skönt att de hyfsat trevliga iaf, vad jag minns.

Idag, skön slapp dag, piroger, coca cola och lite fotboll där tyvärr serberna torskade som jag hade lite känslor för inför matchen. Efter kände jag dock att man borde stötta den gamle Bajenkeepern i Ghana istället, så skön lirare. Nu väntar Tysklandsmatchen, kan nog bli grymt. I väntan på den Näääk i högtalarna, så skönt när man upptäcker något nytt (ja för mig iaf..) som man kan lyssna på hur mycket som helst. Har kört skivan sju gånger i rad nu typ och det är väl ett bra betyg om något.

Vill också hälsa till min vän Caööe som är hemma efter en lång vistelse i exil, kul att ha dig hemma igen. Men fuck, nu kom jag på att jag glömde tvätten i tvättstugan, får se om den är kvar... Jävla Näääk, inte bara är han bra hans slappa livsstil verkar smitta av sig också.

A dopo!

Vilket jävla skitpåhitt

FIFA- BAN THE ANNOYING VUVUZELA (HORN) FROM THE SOUTH AFRICA WORLD CUP !


Från och med du

Sitter här och har hundra saker att ta tag i, men det enda lockande att ta tag i är saken mellan benen för att fördriva tiden inför morgondagens tripp till Degerfors. Idag flängde jag runt i stan och chilla, hade hellre varit någon annanstans men livet har sina vändningar, men skål på dig, du vet vem du är.

Som sagt, Degen imorgon. Sitter här vråltaggad och har precis köpt min proviant till bussfärden. Ciabattabröd, mozzarella, prosciutto och tomat, bra kombination som kommer hålla en vaken mellan ölen, får se om man behöver köra Donken ändå på vägen, tveksamt. Genom högtalarna i min ostädade lägenhet ekar Oskar Linnros nya, mycket trevlig musik även om han är från Sundbyberg.

Sen på fredag börjar fotbolls-vm, livet känns ganska lätt trots allt just nu. Sommaren bjuder alltid på en jävla glädje hur miserabelt allt annat än är. Fuck it, all in, nu kör vi!


"Om du vore mer som Annie Hall"

What are you gonna do?

The man, the myth, the legend

Man känner ju igen sig i allt utom sista raden...

Kungligt

Skrattstock eller bara stock?

En lååång dag och kväll. Stört roligt att gå upp idag och träna lite thaiboxning och mma i vårsolen utomhus, aldrig fel. Satt kvar lite från min gamla kung-fu men annars var det mesta nytt. Undvek iallafall att åka på en rejäl smäll utan klarade mig ganska bra. Slutade träningen med Micheal J Fox armarn, skakis som aldrig förr. En skön thaimiddag efter det där varje tugga var nära att missa munnen pga de ovannämnda armrörelserna.

Drog sen vidare till sista timmarna på Skrattstock som var mysigt som fan, sol, några bira och bra stämning, men med de uslaste komikerna jag någonsin sett. Vilka otroliga sopor som ändå lyckades underhålla en hel del av folket där. Skämt om bajs och idioter som Shan Banan som dansade med lite 17 åriga brudar, lägsta formen av underhållning sedan Tunnan och moroten, som ändå var roliga på sitt sätt.

Sveriges nationaldag nu, vilket betyder ungefär lika mycket som skämten Özz Nöjen drog på festivalen. Men men, man kanske borde slänga upp en svensk flagga iaf. Underbart land det här Sverige såhär på sommaren, fucking love it.

http://static.wix.com/media/deab2077eabaa887e3b28401ecfb4574.wix_mp


RSS 2.0