Allt möjligt samlat i ett

Efter en lång väl utförd arbetsdag får man trösta sig med lite Coca Cola, kanelgifflar och en kexchoklad. Slängde ur mig nån usel halvraggning, halvsocial kommentar till kassörskan som ursäktade min onyttighet och fick ett leende tillbaka, alltid trevligt en fin sommardag. Ja för visst fan är det sommar nu?

Det som inte är så trevligt och somrigt läser man i tidningen idag, Bajen kanske konkar, och blir Bajen Fans Fotboll snart en verklighet så vet man inte om man pallar med den här moderna fotbollsvärlden längre. Så otroligt trist. Men tror självklart det lö ser sig tillslut, till skillnad från hockeysektionen som konkade så finns det ett stort geniunt intresse för fotbollssektionen så det känns, som tur var får man säga ändå väldigt långt borta. Skönt att man hittar ännu en personlig pryl man har gemensamt med Bajen, den risiga ekonomin.

In other news så har jag åter igen tagit upp Gossip girl som jag tappade i mitten av andra säsongen eller så. En otroligt dålig men ändå medryckande serie där jag fluktar mer och mer åt Blaire Waldorf, maken till vacker kvinna, som man samtidigt hatar för hennes vidriga personlighet i serien. Fan, en sån brud skulle man hitta fem i tre på Temple bar, men man lever ju lite andra livsstilar kanske?

http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/85/16/0000048516_20080507175249.jpg

I'd hit that..


Kommentarer
Postat av: du vet

humh. -skakar på huvet-hehehe :p

2010-05-19 @ 23:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0