Ho visto Rickard Chang

Jag glömde det allra viktigaste om hände under hela helgen i det senaste inlägget, jag gjorde nämligen det omöjliga, jag fick tag i Rickard Chang. Nu undrar ni såklart vem fan är Rickard Chang och det är inte konstigt att ni frågar. Denna legend och ödmjuka människa som gick i våran gymnasieklass hade efter en skön sejour som bra vän bara försvunnit. Ingen visste var han höll hus eller höll på med, hans facebook lyste med sin frånvaro, så även hans aktivitet på msn, en telefon visste han förmodligen inte ens hur den användes, för den var tyst även den.

Sen helt plötsligt så ser jag han komma gående med sin karaktäristiska gångstil vid Mariatorget i lördags, vilken upplevelse. Blev så glad så jag slängde mig i hans armar och han tog motvilligt emot mig garvandes sådär som bara Chang kan. Han var med en gång till. Genast slängde han ut sig hans standardfras "Vi borde spela fotboll snart.." och jag lös upp, han var den samma.

Det sjuka med Chang när han lirar boll är att han ena stunden är mästerlig och andra stunden inte är såpass bra som han borde kunna vara, en humörspelare om han hade varit en xperteleven spelare. Det han var bättre på var att bli stupfull.

Här ser vi en typisk bild på legenden, fan Chang, saknar dig redan.


Kommentarer
Postat av: il caesar

hahahahaha fan va klockrent!!!

saknar changen!!!! länge leve chang van damme

2010-05-30 @ 21:53:44
Postat av: Simon

hahaha fan va kul! Hoppas man själv far chansen att se Changen nan gang ocksa...

2010-05-31 @ 00:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0