Puttar mer än Tiger Wööds

Ja, då var man igång då.. En halv vecka avklarad på nya kneget och det känns än sålänge helt okej. Tufft, absolut det tuffaste jobb jag hittils haft med mycket att göra hela tiden och knappt en lugn stund. Börjar även vänja mig att gå med kostym till jobbet, men har ändå en känsla av att man har studentskiva varje dag, om det är fel vet jag dock inte. Kollegorna är även dem jävligt trevliga så just nu känns det faktiskt bra. Att Bajen spöar Assyriska med 3-0 känns ju också som ett plus, då vaknar man upp dagen efter med ett leende på läpparna trots att man tagit ett par bärs för att fira dagen innan, på vårt bordfotbollsspel som finns på jobbet åker jag dock på råpisk gång på gång, men snart, då jävlar!

Längtar dock även till helgen, att jobba måndag - fredag är jag fan inte van vid och ska bli en ruskigt skön känsla ändå att gå ut på fredag, se Bajen förhoppningsvis spöa Brage för att sen bara gå lös på biran och tänka att man klarat en vecka och har fler på gång.

Nu, slaggisch, måste ladda om, för imorgon är det dags igen! På med student...förlåt, businesskostymen och kör igång igen! Fan vilken sellout man är..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0