Smockad helg

Ja, helgen drog ju faktiskt igång redan på torsdagen då jag och två pers från jobbet bestämde oss för en afterwork. Ganska smart. Särskilt smart är det när man börjar nio dagen och två av oss sedan drar på studentskiva och super oss halvt ihjäl och samman. Somnar sen hos en polare vid halv 4 och ska sen upp några timmar efter. Vaknar hålögd med heronistutseende och känsla. Hyfsad sliten jobbfredag som man klarade med nöd och näppe, med halvkasst resultat som följd.

Dock gick det ingen nöd på oss utan samma jobbduo körde ett par bärs även efter vi stämplat ut på fredagen. Det ska visserligen sägas att polaren färskade ut ganska omgående efter att hans slitna kropp blivit totalt alkoholförgiftad av två öl. Själv gick man en fyllepromenad minst lika alkoholförgiftad och satte upp lite Bajenaffischer medan man hummade på nån låt i hörlurarna, folk glodde lite udda, men det bjuder jag på.

Någon timme senare vid nio tiden ringer ytterligare en polare, nu är det dags igen. Drar innåt stan, tar några bira i Gamla Stan och plötsligt är klockan tre på natten. Då kommer nästa polare som dyker upp som av en slump och frågar om jag inte ska med på efterfest. Störtbra idé tycker jag som nu går promenerar på gränsen mot en verklig alkoholförgiftning och följer med. Bra efterfest med udda händelser som slutar med en madrass hos honom när vi dunar in vid 8 snåret.

Vaknar kl 13 av att nästa polare ringer, ja jag tar ju aldrig själv några beslut som ni märker. Hur som helst, så är det en annan vän som har fotbollsmatch ute i Rotebro och jag blir upphämtad med bilen efter jag har snott en bira från polarens sedan igår allt annat än välfyllda kylskåp. Drar i halvtid till nästa match på Söderstadion av lite mer dignitet, Hammarby mot Väsby. Knäcker burken med bira som skvalpat runt i fickan, halvavslagen, äcklig, men nödvändig.

Matchen vinner Bajen och nu ska det firas säger polarna, jag själv säger ingenting som vanligt och följer ju bara med strömmen. Nya bira, slutar klockan 2 ungefär för att sen dra hem till en polare igen. Denna gång för att se på UFC, smart val. Kollar en match och somnar sen in. Vaknar inte upp förrän till sista fighten, drar hem vid sju snåret och kommer hem. Ser att polarna jävlats och målat en kuk i ansiktet på mig som jag åkt med hela vägen hem på tuben, i min dvala, men det bjuder jag på. Satan vilken jävla rockstar.

Dagens dänga:

Kommentarer
Postat av: lövge

hahahahah. kan vara ditt roligaste inlägg någonsin. "jag som vanligt säger ju ingenting och följer med" haha mannen utan egen vilja.

2010-07-02 @ 07:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0