Sommar och bärs till jobb och instängdhet

Usch, måndag imorgon och tillbaka till en seriös arbetsvecka, känns väl sådär efter en helg som var riktigt härlig med grymt sommarväder, några bira under bältet och trevliga kvällar på diverse lokaler. I fredags en söderutgång med lite polare, riktigt mysigt men med ett abrupt slut. Lördagen var ännu härligare, började i solen med en kvinnlig vän sippandes på lite somriga bärs. Sedan hem till en god vän som firade sin ett år till halvvägs till femtio födelsedag. Efter det Kvarnen och allt som tillhör det.

Söndagen till ära idag firade jag min kära fader med lite Serie A och lite La Liga fotboll kryddat med ett resturangbesök emellan där man avnjöt en härlig entrecote, grymt trevligt. Skönt förövrigt att Inter knäppte Roma på näsan återigen, men trist dock att Barcelona tog den iofs väntade segern mot Valladolid. Pallar inte med gulli-gull Barca och alla japaner som höll på Manchester United iförrgår och Barcelona idag, även om Real Madrid inte är så mycket bättre ska sägas, så har de iallafall friendship med mitt kära Lazio.

En bra helg, men nu är det dags att dra på sviden och get back to work. Så får man iallafall ihop lite stålar till nästa veckas upprepning av ovanstående.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0