Ragazzo dell'Europa, ragazzo di Madrid

Min bettingkarriär fick en otroligt usel start. Gårdagkvällen fick jag via en Facebookchat ett förslag att sätta in lite stålar och betta lite på skoj av en polare, som det bevisligen gick vägen för. Sagt och gjort, femhundraspänn sattes in på spelkontot och för att laja lite så chansade jag med en femtiolapp på Washington Capitals mot Carolina Hurricanes. Såg ut att gå vägen och jag njöt om än med hjärtat i halsgropen när man såg ut att gå segrande. Då sex sekunder(!) kvar gör de jävla Carolinaasen 2-2. Blev så lack att jag inte kunde somna in förrän vid fyrasnåret utan bara låg och förbarmade den där jävla sporten som spelas med puck.

Som en sann spelberoende jävel så satte jag självklart in lite stålar idag för att försöka komma på "fötter" igen efter den ofantliga femtiokronorsförlusten. Kryss i Barcelona mot Real Madrid i El Clasico, det borde Mourinho kunna gneta till sig, tänkte jag. Men ack så fel, denna gång var det inga sista sex sekunder utan det var överkörning från start till slut i 90 minuter. Så lidandet rent betmässigt blev kortvarigt.

Däremot blev det personliga lidandet värre. Jag avskyr verkligen Barcelona mer och mer, detta jävla gullgullgäng. Såna lag har aldrig varit min grej, gnetande as till lag är det jag gillar, för det är kanske det man själv känner igen sig i. Skönspel är och förblir överskattat. Espanoyl före Barcelona, Lazio före Roma, Bajen före Djurgår'n och West Ham före Arsenal. Mörkt skitigt och oprentantiöst. Kanske svårt att få det att passa in på Real Madrid men nu för tiden är det ju nästan så.

Mina känslor för Real Madrid gick idag från ljumna till faktiskt ren kärlek, och detta efter deras förmodligen pinsammaste match på femton år. Hur ska man annars förklara denna verkliga vrede och densamma glädjen då Sergio Ramos mejar ner varenda jävel sista minuten. Han kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta efter hans bevis på hjärta i slutsekunderna. Det var också min enda glädje dessa två dagar. Nu hoppas vi vi vänder trenden, slänger in en trehundring på nån jävla baseballmatch snart.

http://sportige.com/wp-content/uploads/2010/01/Sergio-Ramos.jpg

Dagens enda hjälte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0