Urladdning deluxe

Så skönt med löningsurladdning. Började på torsdag, var tänkt att gå på bio men fanns egentligen inga filmer som lockade så drog mig över till föräldrarna för en lugn kväll. Blev dock tvärtom och plötsligt befann man sig på Klubb Nu! som var en ny bekantskap, även för mig som van öldrickare. Var riktigt bra ställe och hade förbannat kul in på småtimmarna innan man tillslut unnade sig en taxi hem.

Fredagen var dock helgens stora dag. Reunion med romgänget bäddade för en blöt kväll. Mötte upp alla hemma hos en av oss, outar inga namn här i vanlig ordning så risken finns att det blir lite rörigt. Drack lite rom (drycken då..) och sen även lite Peroni, dagen till ära. Att sedan gå ut ett gäng på löningshelg medförde de sedvanliga problemen vilket var lite pinsamt då vi hade utländskt besök och fick stå och frysa i köer här och var för att bli nekade, utan anledning. Hamnade iallafall tillslut på Debaser Medis vilket för dagen var ganska värdelöst, iaf musikmässigt. Hade dock sjukt kul ändå eftersom det gamla gänget var samlat, faktiskt så kul att jag vaknade 18.15 dagen efter, hur fan det nu gick till?

Lördagen involverade gamla vänner och lite härligt oldschoolsnack. En bra kväll som slutade på en söderbylsa. Vaknade vid en lite bättre tid idag söndag iaf för att hinna upp till Serie A fotbollen. Sitter även nu och glor på Romas totala haveri mot Palermo, vilket får en att småle lite. Vad som dock fick mig att rynka på ögonbrynen var de sedvanliga utgifterna i räkningsformat. Att inte ångesten med att betala räkningar var nog är det ju just samma sak jag gör på jobbet. Det blir dubbel smärta att betala räkningar och dessutom få jobbkänslor på samma gång.

Nah, nu vill man bara iväg till varmare breddgrader, en fet semester vore inte fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0