Livscoach i ordets sanna mening, no fucking Runar Söögard

Dagens hyllning är tillägnad den kanske inte så väl funktionella mannen i samhället, men dessbättre i filmens värld, Woody Allen. Många i vår generation fick väl upp ögonen för honom med filmer som Cassandras dream, Match Point men framförallt Vicky Cristina Barcelona. Jag blev lite hänförd över att jag missat mång av hans äldre filmer och fick förra året en liten Woody Allen crush. Ganska bisarrt med tanke på att jag alltid föraktat honom tidigare, hans fula klädstil, hans konstiga utseende och hans minst sagt tvivelaktiga privatperson. Jag blev dock frälst och snubben levererar ju visdom i samma anda som Larry David, som han förövrigt även hyfsat nyligen gjort en film tillsammans med (Whatever works) som var mer än okej.

Men inlägget är hu som helst tillägnat er som inte vågat snöa in direkt på Woody av just nämnda anledningar jag höll mig på en bits avstånd. Ge snubben en chans, det är riktigt bra och jag tror nog han är den människa som sätter flest saker i klartext vad gäller förhållanden, olycklig kärlek och liknande saker. Sen om ni inte gillar filmerna från förr så kan ni iallafall se lite sköna New York miljöer och garva åt hans klädstil.

 

Ja, han är ganska sjuk men det är fan jag med. Så otroligt bra det här, inledningen av en av de bästa filmerna, Annie hall. Som ni småungar kan titta i era Oskar Linnros spotifylistor finns med som låtnamn. Blir ni inte iallafall lite sugna på att se fortsättningen? Jag tror fan jag slår på den igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0