Definitionen av ett offer

Sex dagar sen senast, jag är riktigt dålig på att hålla igång saker märker jag nu. Iallafall om vi pratar om bloggandet. Jobbet går faktiskt bra, även om dagen idag var hektisk som få. Fysatan vad mycket folk med räkningar, hört talats om internet eller? Jävla bakåtsträvare. Skämt å sido gick det bra även idag. Köpte mig lite mer dollar förövrigt och tankarna om NYC snurrar fortfarande om än inte lika flitigt i mitt huvud.

Vad händer annars då? Hmm.. helgen var en stor dimma. Kanske ska köra en sån där klassisk helgrapportering som det blir ibland på den här lilla berättande sidan. Skönt att visa brudar med Facebookstatus "Ikväll spårar vi tjejer" hur det egentligen ska gå till. Här kommer en censurerad version.

Fredag :
Jobbar som vanligt men har ingen aning om vad fan som kan ske senare ikväll. Får reda på att en polare fyller år (bra koll man har) och det är planerat en jätteutgång. Drar förbi där förfesten är efter att ha slängt i mig en souvlaki på det underbara återöppnade lokala haket som brann ner för ett tag sen. Känner när jag fuktar läpparna med Mariestadsölen jag dricker till maten att det här kan bli en tuff kväll.

Förfesten är schyst. Ett gäng grabbar småsnackar, dricker bira och jag i detta fall ovanligt nog Vodka., en svensk okänd variant med namnet Thors hammer dessutom. Drog dåliga skämt om att vi skulle bli "Hammered" ikväll men det blev ju milt sagt faktiskt allvar. De nästa timmarna är dimmiga. Somnar på utestället. Är på en båt. Blir avkastad båten, dock ej i vattnet ska tilläggas vilket måste ses som positivt. Polaren får åka polisbil. Jag vaknar åt fel längd i sängen med kläderna på och det är dags för lördag. Polaren vaknar i Bålsta utan en framtand. Success.

Lördag :
Sover till tvåtiden men tvingas upp av den bisarra anledningen att jag måste till Systemet. Att gå på just Systemet när man mår så risigt så man bara vill dö av just anledningen alkohol är ironin i sitt sannaste slag. Men don't hate the player hate the game, som i det här fallet är monopolet på alkohol. Hur som haver, vill inte bli sedd när jag går där i mina Adidasbyxor och luktar gårdag men träffar självklart på en släkting och hinner med nöd och näppe även undvika en gymnasie"polare" av bara ren flax.

Anledningen till kvällens alkoholinköp är att bästa polaren fyller år, vilket jag kom ihåg den här gången. Hemskt att man ska behöva kröka var väl tanken när man vaknade men samtidigt vet man att det alltid är trevligt att hänga med ens riktigt bra och nära polare. Valet för dagen, grön Tuborg, lättdrucket som vatten, även fast man är bakis. Efter några burkar börjar även vin bli lättdrucket som vatten och plötsligt är klockan för mycket och man går som siste man hem. Synd bara att en annan polare tagit en av ens skor och man får halta hem med hans hobbitsko i storlek 40 på ena foten. Tur att man bara bort 167 meter bort.

Söndag :
Ska upp 8 på morgonen, mår ännu sämre än dagen innan men drar inte till Systemet, det är ju stängt. Istället drar jag mig till Ljungskile av alla hålor, anledningen är såklart Bajen. Seg nerresa och segt på läktaren, åtminstone från min sida. Hittar sen lite energi annars på vägen hem men kort och gott kan man nog säga att helgen tog ut sin rätt. Kommer hem nästintill nykter, för ovanlighetens skull.

...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0