Den mänskliga tusenfotingen

Fan vad det är gott med kräftor, smällde i mig oräknliga antal igår när morsan och farsan kom förbi på besök. Möblerade även om lite och fixade en och annan sak i lyan. Skönt nu när man har cash och kan spendera dem på vist sätt. Blev inte lika visa spenderingar sen då jag stack ut med ett gäng polare och slutade somnandes på Patricia (no homonight).

Ikväll blir det till att se den bisarra filmen "The human centipede (den mänskliga tusenfotingen)" som handlar om någon galen doktor som syr ihop folk från mun till anus och skapar just en mänsklig, om inte tusenfoting så iaf än flerfoting. Kan bli intressant.

http://3.bp.blogspot.com/_czP55vlU1D4/S_e_gcnI3LI/AAAAAAAAAnc/o9iisWIRbps/s1600/The-Human-Centipede-First-Sequence.jpg


Har förövrigt varit riktigt duktig på senaste, 18 av de senaste 21 dagarna har spenderats med jobb jobb jobb på agendan. Idag, första lediga dagen på länge och då springer man upp och ner i tvättstugan. Passar särskilt bra då att låten på Spotify som dyker upp är Jay-Z som snackar om "Whats the meaning of life?". Om han sitter där med sina miljoner, knullar Beyonce i nån penthouselya för 82 miljoner mitt i NYC och kör feta spelningar för tusentalspersoner som skriker hans namn så ska väl inte ens jag ställa mig den frågan? Hur som helst, ska bli skönt att koppla av med lite tusenfotsunderhållning sen iallafall med några polare, that's the meaning of my life.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0