Det här är ingen lägesrapport

Ruskigt trevlig fredag. Började bra då en riktigt skön snubbe blev inkallad extra till vårt jobb, lyssnade på old school hiphop i högtalarna och jobbade på i ett skönt tempo, perfekt fredagsjobb. Drog därefter och mötte en god vän och två kvinnliga vänner till honom. Riktigt trevliga tjejer från Göteborg ska sägas och det blev en sen kväll som började på Scandic Malmen följt av Underbara bar, underbart ställe.

Idag vart det lugnare, hustlade 500 kr rabatt till en polare på Onoff och kollade film med samma sällskap från igår. Filmen för dagen, "Svart katt, vit katt" klassisk balkanrulle, totalt sinnessjuk men verkligen rolig. Gluttade livescore samtidigt och garvade gott åt kvällens Serie A resultat.

På väg hem sedan denna lördagkväll kände man fan verklig avsmak för staden. Nykter promenad vid tvåsnåret är fan inte det bästa. Totalt smockat med folk, en kräktes i ett hörn, pisspölar lite här och var och ett jävla liv. Då är det skönt att sluta sig mot världen med hörlurarna och köra igenom Q-Uniques platta, drömma sig bort och sen äntligen komma hem.

Imorgon blir det mer Serie A och kanske unnar mig en skumkrona på det, we'll see...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0