Fullsmockad helg och hattigt skrivande

Satan i gatan vad snabbt tiden går, nästan en vecka sedan man skrev ner några ord här. Idérikedomen kanske inte varit på topp men främst är det väl så att man varit sinnessjukt upptagen. Fredagen, jobb som vanligt och därefter några bira med lite vänner för att sedan bege oss till Skyddsrummet. Nej, det är inte krig än pga Sverigedemokraternas intåg i riksdagen och det här var ju dessutom före valet så ni kan vara lugna, det handlade "bara" om en spelning med vännerna Queff och Denniz Prime. Sinnessjukt mycket folk men hade med mig en tjuv sedan fyra generationer, åtminstone till beteetendet och halkade därför in på ett bananskal ganska snabbt i lokalen. Bra spelning det usla ljudet till trots och även trevligt sällskap av en silversmed (låter värre än det faktiskt var) gjorde att kvällen vart trevlig. Drog hem vid tre tiden och jobbade bra dagen efter, mirakel gillar vi.

Lördagen blev även den härlig. Kollade lite Serie A i boningen med lite grabbar och abnormalt stora öl som rymde en liter, bokstavligen. Kanske är det sånt Jimmie Åkesson vill hämta från den danska nationen? Då klagar jag inte iallafall. Rörde oss sedan därifrån ut till Odenplan där valsnacket haglade sådär dagen innan mellan folk. Mötte någon moderatbrud och skrek henne rakt i ansiktet att hon var vidrig, antar att det beror på enlitersölen, iallafall delvis. Därifrån till Marie Leavau (stavning?) där jag träffade ytterligare nytt folk. Hattigt skrivet kan ni tycka men trevlig och väldigt planerat i praktiken, i stora drag.

Söndagen kröntes åt valet såklart, ska väl inte fördjupa mig mer i det egentligen. Fel partier vid makten iallafall och det är ju lite deppigt. Sjukt scenario förövrigt med SD där i mitten som rör om. Känns som en sån där joker som kommer in i Big Brother och jävlas med båda sidor. Kan bli riktigt kul att se paktbildningarna och man kanske byter ut sitt säsongskort snart i fotbollen till ett riksdagssäsongskort. Kan bli riktigt intressant detta. Det är väl egentligen bara en tidsfråga tills kanal5 köper rättigheterna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0