Greetings from Aironepietra

Måndagsångesten var faktiskt total idag, kändes verkligen segt att stressa med frukosten som bestod av en ciabatta med mozzarella med prosciutto och tomat tillsammans med Brämhultsjuice. Sen springa till stationen, sätta sig på tuben och för att slutligen kliva in på jobbet. Försökte liva upp mig med Kartellen låten som postades igår under rasten och det hjälpte faktiskt lite tillsammans med en kebabtalrik med ris.

Hemma nu iallafall, rätt utmattad vilket är sig brukligt efter en helg. Lack som fan över att min taklampa från Bolagret jag inköpt kräver ett elektronikproffs för att fås upp, måste snacka med någon polare. Försöker dämpa den ilskan genom att gå igenom min gamle vän och en bekants debutplatta. Queff och Denniz Primes Greetings from Russia. Riktigt bra och jag är överaskad hur duktiga de båda blivit sedan man slirade runt med Denniz och drack folle för cirkus sju år sedan. All beundran för er.

Råder er alla att tanka ner den på den här länken. För er som tvekar, här kommer en schyst liten teaser, trailer eller vad man nu ska kalla det.


Kommentarer
Postat av: queff

fan va kul att du gillar mannen! förhoppningsvis växer och växer den! du skulle bli chockad över all hype vi får här hemma, enorm jävla kärlek.

hoppas allt är bra!stay updated med radiointervjuer, tidningsartiklar och dylikt! http://www.facebook.com/queffdennizprime

2010-09-13 @ 23:38:50
URL: http://sthlmmd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0