Polen 2012?

Nu är det mer press på mig än jag satt på paldiskipalace att slänga upp ett nytt inlägg, msn rutorna blinkar med krav om ny meningslös dynga att läsa. Viktigare är dock att Paldiski uppdaterar. Min systerblogg eller vad man säger har ju haft en bild på sin halvnakna författare i flera dagar nu. Skrytsam eller om han börjat bli chubby och lat igen är osäkert. Vad som dock är säkert är att det är fasansfullt pinsamt att vilja läsa den på jobbet när chefen svischar förbi bakom och man har en halvnaken och numer även vältränad man över halva skärmen.

Sitter själv och latar mig och kollar på "Nya Italien" som man kan kalla dem eftersom de inte alls är sömniga ala sommaren 2010 utan spelar helt galet kul nu. Cassano, min favorit spelar som en gud och Pirlo ser till och med han pigg ut vilket är ett mirakel i sig. Det här kan bli riktigt roligt om det fortsätter på den här vägen. Det är trots allt Färöarna man möter. In med Balotelli i det här gänget sen så kan vad fan som helst hända.

Även Sverige verkar ha bjudit på schyst underhållning, 6-0, precis som jag tippade till morsan i telefonen innan den drog igång på den obskyra kanal10. Orkade inte ens göra en kanalsökning, även om jag gillar det, ehum nya... Svenska landslaget också. Man visste ju dock redan slutresultatet så det var väldigt ospännande även på förhand.

Vi kanske ses i Polen 2012 allihopa, dricker Brök och kollar schysta slitna fasader? Då får vi iallafall en bättre uppdateringsfrekvens på bloggarna, paldiski och jag.

Kommentarer
Postat av: sofiawiklandereriksson

sv: Okej. Jo jag frågade ju om någon kunde säga vad jag ska skriva om, så den blir roligare att läsa :) Något förslag kanske?

2010-09-08 @ 17:08:48
URL: http://fiaeriksson.blogg.se/
Postat av: gvanosoprano

Hej, har ingen aning vem du är och vad du vill ha hjälp med, men vi kan väl ses över en bira?

2010-09-08 @ 21:04:55
URL: http://gvanosoprano.blogg.se/
Postat av: Limpan

Haha! Åt Sofia alltså. Tönt!

2010-09-13 @ 12:40:17
URL: http://lovely-limpan-not.blgospot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0