Cash in, cash out.

Löningens glädje blev kortvarig. Då jag var borta under halva månaden pga en oskön incident där halva handen var nära att ryka så fick Försäkringskassan bistå mig med en liten symbolisk summa för dem två veckorna. Detta tillsammans med en halv lön gjorde att det inte direkt klirrade till i kassan inatt. Nu, 24 timmar senare är pengarna slut och då spenderades allt på räkningar... life is hard.

"...but once you get grown, and out on your own
Bills upon bills upon bills is what you have
Before you get your check then you already spend half
"
- Common

Skönt att man då ska få en skatteåterbäring på en stor summa. Välbehövligt minst sagt.

Uh, miserabelt. Livet är för härligt ibland.

Questa é Roma

Ska visa en video till en låt för en polare, en låt som jag verkligen gillar av ett italienskt band baserat i Rom. Sångaren dyker upp och polaren skriker till, "Han känner ju vi!" Jag som tidigare tänkt till varje gång jag sett videon och undrat vem fan han är lik kopplar inte direkt. Först när jag och polaren går igenom våra bilder från Romresan vi gjorde tillsammans så fattar jag. För bland alla bilder så finns det en där den där jävla sångaren står och smilar aspackad.

Allt klarnar, vi snackade Football Manager, han spelade som Hammarby och ville veta hur bra Castro-Tello skulle bli i verkligheten för att avgöra om han skulle bygga sitt lag runt honom. Jag garvar lite smått och inser hur liten världen är, addar killen på facebook och mycket riktigt minns han mig som igår också :

"Självklart minns jag! Jag har fortfarande Hammarbyklistermärkena jag fick av er på gitarren."Reinkarnationen

Ja, genom allehanda återupplivningsförsök så är bloggen åtminstone igång i form av denna dödsryckning. Kanske ett sista andetag eller rent utav en återkomst, den som väntar får se.

En god vän skapade nämligen en blogg, nästan helt inspirerad av min vill jag iaf tro. Kan ju inte svika honom så måste nästan posta lite nytt här för att guida denna unga kille som den mentor jag faktiskt är för honom. Även om jag inte vet så mycket om sparkade överkåta gymnasielärare.

Sen ska vi ju inte sticka under stolen med att jag har ganska så mycket intressant på gång nu. Det vore en synd att ni inte ska få höra om det.

gvanosoprano lever än..


RSS 2.0