Antonio Banderas Sr

Jag måste varit helt slut i huvudet eller bara tänkt på Alessandro Nesta som hjälte när jag påstod att min nya lärare heter Alessandro, han heter ju Cristiano. Det namnet borde ju vara lätt att komma ihåg eftersom jag har en vän här med samma namn, men ibland är man ute och cyklar enhjuling.

Hur som helst, två dagar gångna med den nya läraren. En gråhårig, stenhård italienare med en skön humor, och ett skönt humör som skriker mycket, gestikulerar och ser ut som en gammal Antonio Banderas. Var lite nojig när vi lämnade vår trygga snälla kindergarden liknande lärarinna Annamaria och första lektionens tio minuter med nya Cristiano var i sjukt tempo, medan han gestikulerade och skrek om allt möjligt.

Har dock hunnit smälta det och kommit över den värsta chocken, snubben är störtskön! Riktigt roliga lektioner nu och man garvar sig igenom dem. Vi är inte heller längre bara tre personer, utan nu är vi sex stycken. Fyra brudar, jag och en schweizare som är riktigt usel men störtskön. Idag när man skulle svara man bor sa han "jag mår bra tack" haha, bjuder på ett gott skratt. De nya tjejerna är också riktigt sköna och Cristiano får oss alla att garva hela tiden, så jag är jävligt nöjd.

Tyvärr har jag dragit på mig en jävla förkylning, så blir inga kul projekt direkt nu, ligger mest hemma tyvärr. Ikväll hade det annars varit guldläge för en fylla då en av tjejerna, den mexikanska, åker hem imorgon, vilket är lite trist. De ska ut och fira medan jag får ligga hemma här, men då får jag iallafall sitta och chilla vid internet iaf vilket jag inte gjort på ett jävla tag. Kommer alltid nåt gott med det dåliga, men nu vill jag bara bli frisk.

I helgen är jag ensam i huset medan alla åker till sina familjer och firar jul, povero Gustav som Cristiano sa, men jag ska nog fan hitta på något kul, blir nog ett litet projekt som kommer skrivas om här när det nalkar sig.


Kommentarer
Postat av: charly

gappppoooo ingen.... joo.... roms capo! ohh ohh ohhforza daje låter grymt bra där nere! får se hur det blir med besök men du överlever nog i vilket fall! å man e ju där by spirit varje dag! för övrigt e varenda blogginlägg en julklapp.idag kom det snöö i massor här i hemstaden, å du har absolut bevisat dig som en fighter å dessutom skicklig brottsling som fick dit en psyksjuk för din berlu-attack. massmurderan e nog stolt som få

2009-12-15 @ 22:25:26
Postat av: má

ett riktigt najs tips är att fylla rummet/kylen me sånt du vill ha och njuta/äta av de dagarna runt jul.. brukar va rätt tomt där runtomkring :)

låter lite drygt o "va själv" på julen men.. rom föfan!! :)

kastar lite snö åt dig

2009-12-16 @ 12:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0