Cose differente

Oj, mycket som hänt sedan sist. Det största är väl att jag flyttat från bögen Giuseppe, den tyste Domenico och den gamle vännen Cristiano till en delad lägenhet med andra studenter på skolan. Helt underbart att få sitt eget rum, kunna packa upp och få lite space för sig själv. Dock har jag problem med internet av någon anledning, trots att det fungerar för de andra i mitt hem här, irriterande, så ni får ha överseende med usla updates ett tag framöver.

Lägenheten är fin, typiskt italienskt med två delade rum där två tjejer bor i varje, sen mitt rum, två toaletter, en sorts samlingsplats med ett bord, en tv och lite stolar och sen det bästa av allt, en FET takterass eftersom vi bor högst upp i huset. Återkommer med foton på spektaklet.

Jag har alltså gått från att sova på en soffa i ett kök med en bög springande runt mig på morgonen till att flytta till centrala Rom, dela lägenhet med fyra tjejer och ha en fet takterass med skön utsikt över stan, ganska okej om jag får säga det själv.

Livet flytar annars på bra i stan, börjat träffa en del folk vilket är kul och kommit närmre de man träffat innan. Geografin i stan börjar även den falla lite på plats, man vet vilka områden som är norrut, söderut, vilken tunnelbana man ska ta för att hamna där och där, och hur man kommer hem från olika platser. Har ju även börjat skolan vilket jag tänkte skriva ett eget litet inlägg om. Skriver även ett separat inlägg om la partita piú importante, Lazio - Roma, il derbi, som spelades i söndags, tills dess...

Ci vediamo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0