En till dag i Rom

Ny dag i Rom, ny skoldag. Gick upp halvseg imorse efter en skön chillkväll med lite vin och bira i Trastevere hos ett par svenskar, riktigt nice. En av svenskarna var en stor Romanista så var kul att snacka lite fotboll och sånt. Hans tjej var riktigt trevlig och hade en gemensam vän, som var lite otippad hemma i Sverige. I skolan var det inte mycket nytt idag, lite repetioner och vi lärde oss säga "ofta, ibland, alltid och aldrig." Men man märker verkligen att italienskan går framåt för varje dag.

Imorgon är det en extra lång dag eftersom vi var lediga i tisdags, ska åka ut till Cinecittá sen där det tydligen finns butiker med hyfsat humana priser, vilket känns välbehövligt då man får punga ut sjuka summor för kläder i de centrala delarna av stan. Ska försöka hitta ett par pjuck då mina ser ut som man gått i gyttja varje dag, vilket man typ gjorde iofs under den svenska hösten.


En bild helt obetydlig för texten


Vädret är fortfarande helt okej, tunn jacka räcker, runt 10 grader skulle jag tippa på. Ikväll kanske det blir Champions League tittande på någon bar, om man får med sig någon.

Kommentarer
Postat av: Ptotheggg

Skönt att höra att allt glider på bra där nere!Ciao /P

2009-12-11 @ 02:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0