Natten innan Livorno resan

Efter skolan så var det lite praktiska saker som man var tvungen att ta tag i, lite små ärenden, väskor skulle flyttas osv, men efter det så drog jag över till ett annan boende med utländska studenter i närheten av min egen lägenhet, för där bor nämligen de två kanske skönaste lirarna jag träffat hittils på resan, Stuart och Jasmine.

Stuart och Jasmine är ett australinskt par med sinne för äventyr, som alla australienare verkar ha. De har bott lite överallt, rest lite överallt och ofta med lite mer avancerat innehåll än bara se lutande tornet i Pisa etc. Senast så promenerade de ensamma sida till sida över Storbrittanien exempelvis.

Båda har dessutom samma humor som mig, så det blir mycket diskussioner om Curb your enthusiasm och Seinfeld. Dessutom vill Stuart även gå på fotboll i med mig här i Rom, och dricker öl i samma tempo, vilket jag märkte senare den här kvällen, så måste ju säga att det är lite utav en match made in heaven.

Hur som helst, väl på plats där alla tre så satte vi på italienska MTV och garvade åt någon romersk rappare som var urusel, lagade Risotto och snackade lite medan ölen intogs. Vi skulle möta upp några andra skolkamrater i en liten "hejdå innan jullovet" get together. Åtta öl var senare som intogs hemma hos dem, så ramlade vi in på den irländska puben en timma försenade, smått berusade.

Blev en blöt kväll, mycket snack och en sicksackande hemgång för oss tre, men riktigt roligt. Vet inte riktigt vad mer man ska säga än att det var en skön kväll för inget speciellt hände direkt mer än att det var jävligt kul.

Destå mer hände dock i Livorno...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0