Lever på lånad flis men vem bryr sig?

Riktigt luffarkväll igår, inte alls trist utan snarare tvärtom men pengabristen gjorde sig påmind om man säger så. Började nice med att äta och chilla hos en polare vars flickvän fyllde år, riktigt trevligt och god mat. Efter lite sköna diskussioner med allehanda människor om allehanda ämnen följt av ett tappert försök att låsa datorn med hjälp av skärmsläckarkod för att pumpa min Robynfria Spotifylista drickandes mina 3,5:or så blev det sedan utgång. En trevlig kvinnlig bekant erbjöd sig betala inträdet och en annan trevlig kvinna betalade sedan min dricka resten av kvällen, inte direkt socialt acceptabelt men vafan, varför klaga? Gudryn Schyman hade blivit stolt över de neutrala könsrollerna what so ever. Jag erbjöd mig ju faktiskt att inte ens följa med innan jag blev övertalad till det, så jag ska inte må dåligt över det.

Spybar var stället och det är ju alltid schyst med ett ställe som har öppet till fem även fast alla droppade av en efter en redan innan tretiden i stort sett. Förövrigt härligt att de spelar riktigt hiphop där på det stället av alla. Hörde allt från Gang Starr till A Tribe Called Quest, och då skiter jag i hur mycket öl man har råd med för det är fan mer berusande att höra det än att dricka en flaska Fernet.

Dagen idag otroligt slapp, står i akt, eller ja, ligger i soffan och funderar på att börja laga middag nu såhär lagom vid åttasnåret. Spaghetti med köttfärssås står på menyn, aldrig fel. Imorgon har jag lite viktigt shizz att ta itu med så blir nog bara att dra på nya Karate kid medan jag trycker i mig käket sippandes på lite läskande flädersaft.

Förövrigt underbart att Castro avgör i slutminuterna, turen från BP matchen hänger kvar verkar dem som. Är detta vändningen? Tveksamt, men skönt iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0