Så jag lever mitt liv..

Fan, det är ju sinnessjukt egentligen. Torsdag passerades med ytterligare en Bajentorsk, men skön kväll och dag iallafall, man börjar bli luttrad. Får se om det blir samma sak på onsdag? Efter torsdag kommer ju som bekant fredag och den borde väl ha fortsatts på den inslagna vägen men var alldeles för sliten så stannade hemma i soffan, bra val men tyvärr ganska kassa vm matcher. Värre blev det igår istället, matcher hela dagen och bärs hela dagen. Körde en klassisk däckning på tuben igen och vaknade i Frunkan då några stora väktare sa att jag förmodligen borde vakna nu, skönt att de hyfsat trevliga iaf, vad jag minns.

Idag, skön slapp dag, piroger, coca cola och lite fotboll där tyvärr serberna torskade som jag hade lite känslor för inför matchen. Efter kände jag dock att man borde stötta den gamle Bajenkeepern i Ghana istället, så skön lirare. Nu väntar Tysklandsmatchen, kan nog bli grymt. I väntan på den Näääk i högtalarna, så skönt när man upptäcker något nytt (ja för mig iaf..) som man kan lyssna på hur mycket som helst. Har kört skivan sju gånger i rad nu typ och det är väl ett bra betyg om något.

Vill också hälsa till min vän Caööe som är hemma efter en lång vistelse i exil, kul att ha dig hemma igen. Men fuck, nu kom jag på att jag glömde tvätten i tvättstugan, får se om den är kvar... Jävla Näääk, inte bara är han bra hans slappa livsstil verkar smitta av sig också.

A dopo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0