Skrattstock eller bara stock?

En lååång dag och kväll. Stört roligt att gå upp idag och träna lite thaiboxning och mma i vårsolen utomhus, aldrig fel. Satt kvar lite från min gamla kung-fu men annars var det mesta nytt. Undvek iallafall att åka på en rejäl smäll utan klarade mig ganska bra. Slutade träningen med Micheal J Fox armarn, skakis som aldrig förr. En skön thaimiddag efter det där varje tugga var nära att missa munnen pga de ovannämnda armrörelserna.

Drog sen vidare till sista timmarna på Skrattstock som var mysigt som fan, sol, några bira och bra stämning, men med de uslaste komikerna jag någonsin sett. Vilka otroliga sopor som ändå lyckades underhålla en hel del av folket där. Skämt om bajs och idioter som Shan Banan som dansade med lite 17 åriga brudar, lägsta formen av underhållning sedan Tunnan och moroten, som ändå var roliga på sitt sätt.

Sveriges nationaldag nu, vilket betyder ungefär lika mycket som skämten Özz Nöjen drog på festivalen. Men men, man kanske borde slänga upp en svensk flagga iaf. Underbart land det här Sverige såhär på sommaren, fucking love it.

http://static.wix.com/media/deab2077eabaa887e3b28401ecfb4574.wix_mp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0