The good new söndagsångest

Känns sjukt nu med arbetstider måndag - fredag. Detta är ju som sagt något helt nytt för mig och med det har en annan sak uppenbarat sig, söndagsångest. Har aldrig riktigt upplevt det, förutom i skolan som inte var så farlig iallafall, men nu har det nått oanade nivåer. Har svårt att ta beslutet att gå och lägga mig och sitter just nu bara och stirrar rätt in i väggen, snacka om att fly ett problem för att bygga på ett annat.

Snackade med Martin Timell på jobbet förövrigt i fredags, helsjukt att sitta och diskutera business med han. Han gillade dock inte mina planer, men vad gör det? Han var jävligt uppblåst och divig hur som helst.

Skönt hur som helst om vi återgår till arbetstiderna att man kastar sig ut halvtidigt på fredagen i den gassande solen och möter upp en polare som bär på en påse bärs, med vetskapen att man nu är ledig hela helgen. Drog sedan ut, mingla runt med lite folk och krökade vidare till femsnåret, med udda händelser på vägen i vanlig ordning.

Lördagen blev den ganska lik. Chill i vitabergsparken med lite polare under solens värmande sken för att sedan gå in i mörkret och glo Champions league finalen där Inter rättvist vann, mycket trevligt må jag säga. Diego Milito är fan ett unikum, skön trettioåring som aldrig slagit igenom går och avgör alla turneringar som går att avgöra, förutom VM då, men det avgör han väl också nu när han är i sån här form?

Efter en underbar helg då så kommer söndagen, regn, småångest och en ny arbetsvecka kommer. Tack gode gud att det snart är sommar på riktigt, och då kan de där jävla måndag till fredag veckorna dra åt helvete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0