A message from your sponsor

Är fortfarande vaken trots att jag sett Milan spela, ett mirakel så sömniga som de där tröttmössorna till fotbollsspelare är. Zlatans svek till Inter straffade sig självt för på något annat sätt kan man väl inte se det. Jag hade inte velat försöka få igång Seedorf och company varenda match.

På lördag gäller det heller inte att vara trött då jag ska ta mig äran att misslyckas grovt på högskoleprovet. Är verkligen inte nervös för jag har den inställningen redan på förhand och jag vet att det tyvärr kommer gå skit. Har knappt rört matematiken sen jag slutade 9:an med undantag med en slapp juggelärare i gymnasiet så det känns väl lite halvt. Ordförståelsen borde man klara men annars vettefan. Gör det mest för att få en omväxling i tillvaron.

Lite fokus har man ju haft iallafall. Har inte tagit en klunk öl på drygt en vecka, mycket bra jobb av mig. Inget planerat utan halsen har ju sett ut som Rocky mountains invändigt och i viss mån även utvändigt så det har inte direkt varit ett aktivt val. Börjar gå ner lite nu men är fortfarande lite öm och jävligt. Rethostan stör. It's a diseaseee Stan!

Lazio leder Serie A, ja de kunde väl lirat såhär när jag var därnere istället för att torska mot pissgäng varje gång jag stod i Curva Nord? Visserligen hade jag inte velat byta säsong ändå för Tesseraskiten som förstört fotbollen i Italien. Vilket jävla påfund. Längtar dock sjukligt mycket till Rom igen. Snart ett år sedan jag lämnade ett iskallt Sverige, fan vad tiden går. Har förövrigt läst ut Disamore och rekomenderar den till samtliga av bloggens läsare, särskilt då fotbollsintresserade men det är väl 9/10 här? Vafan ska ni annars läsa om, mitt liv? hah!

Ska förövrigt bli välutbildad på eget bevåg hade jag tänkt. Nu efter Disamore kom läslusten upp igen och plöjer klassiker för fulla muggar. Skippar iPhoneapparna och hjärntvättsredskapet Facebook på väg till jobbet och läser tankvärda alster istället. Får se om det håller sig tills ölen börjar komma tillbaka i vardagen, jag tror kanske till och med jag stupar före i läsandet. Vi får se.




Kommentarer
Postat av: covaccino

2010-10-20 @ 15:32:55
Postat av: covaccino

Nice! vad läser du? själv plöjer jag den ganska sega flugornas herre. får hoppas att dom spårar ur på ön snart

2010-10-20 @ 15:33:19
Postat av: gvanosoprano

Ska ta mig an Fahrenheit 451 och körde precis igenom klassikern Animal farm av Orwell, längesen sist.

2010-10-22 @ 01:06:16
URL: http://gvanosoprano.blogg.se/
Postat av: Limpan

Hur gick högskoleprovet då? Jag gissar att det gick bättre än väntat.

2010-10-30 @ 09:47:24
URL: http://lovely-limpan-not.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0