Disperato amore

Börjar så smått tillfriskna här och har fått trevlig påfyllnad i bokhyllan i form av boken Disamore. En bok som enligt omslaget handlar om "makten, maffian och fotbollen". En perfekt gvanosoprano bok som det verkar. För att citera det klassiska svenska tv-programmet, Ursäkta röran, vi bygger om! så kan man säga att det bästa med boken, är att den var gratis. Vann nämligen en liten internettävling här om dagen på hemsidan Svenskafans, en hemsida jag även skriver för.  Så idag kom boken i posten, fint inpackad och signerad av ingen mindre än Mats Lerneby, vilken grej! Skämt och sido så verkar boken riktigt intressant och den ska bli kul att läsa. Får se om man, som redan relativt påläst får ut något nytt av den dock.

http://www.bokia.se/jackets/large/58/9789137135458.jpg
Bojinov var väl den spelaren med mest kriminellt utseende? Hur ska man annars förklara hans medverkan på framsidan?


Imorgon första jobbdagen för veckan efter att ha överlevt ett helvete kallat halsfluss. Från att sova med seriöst två liter svett i sängen och halsmandlar stora som äpplen känns det rätt skönt att nu enbart vara lite småförkyld. En väldig ångest dock att man missade gårdagens kväll med grabbarna. Hade bokat bord på O'Learys Liljeholmen med samtliga gamla vänner. Hade varit guld att trösta sig med öl och mat med er till Sveriges undermåliga spel istället för att harkla och snyta sig hemma hos föräldrarna, även om det var jävligt trevligt det med.

Nu blir det rehab hela helgen också, kan man behöva och sikta in mig på en fullt frisk nästa vecka. Ska bli fasansfullt skönt.

Dagens låt, inte disamore utan disperato amore. Passande titel med tanke på boken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0