Himmel och helvete

Bild

Idag hoppas vi på Gefle mot Djurgården, Elfsborg mot AIK och framförallt Helsingborg mot Halmstad. Så jävla skönt med Bajen i final av svenska cupen. Det är en bisarr känsla att Vi, Hammarby, det utskrattade pisslaget i Superettan ska entra en cupfinal på vårt eget Söderstadion. Att vi nu har chansen att spela i europa nästa år är så orealistiskt att man inte ens kunde tänka på det. Men, för att det ska hända så krävs det lite till så jag hoppas flytet håller i sig.

Appropå fotbollsresultat och dylikt så inkasserade Lazio en otroligt viktig om än lite turlig seger mot Palermo på arenan La Favorita för några minuter sen. När ska den framgångssagan egentligen ta slut? Nästa match, derbyt, puh, blir riktigt spännande det. Ikväll blir det Club Calcio med favoriten Björn Runström i rutan, blir nog sevärt.

Nu sticker jag iväg till ens egna La Favorita för en pizza, då det verkar vara temat för dagen. Känns riktigt bra och en skön kontrast att chilla här i soffan med lite fotboll och snart mat och coca cola från att inatt ha vaknat upp i Alby av alla ställen, trött och jävlig. Lär inte röra mig många meter idag, perfekt söndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0