Soundtrack of my life

Fan vad härligt med en ny låt med ett tema man återigen känner till, Näääk sätter verkligen ord på ens känslor ibland, dessutom på ett jävligt roligt sätt."Ni vet vilka ni är..."

 

Miserabel måndag i vanlig ordning, så segt att lönen självklart ska dimpa ner när helgen just passerat. Får köra en försmak på helg nu och har bokat in mig att se facebookrullen imorgon, får se hur bra den är. Var även på bio i lördags, då vart det Machete, en riktigt underhållande rulle som man dock ibland bara kunde ruska på huvudet åt. Vet inte hur smart det var att dricka öl efter då man var på ett visst humör efter att ha sett Michelle Rodriguez kropp allt för mycket, Lindsay Lohans tuttar (inte så het..) och dessutom då Jessica Alba i duschen. Vart ju tunnelseende sen, naturligtvis.

Annat var det med kvällens underhållning. En pizza från La favorita avnjöts med Coca Cola och en grymt bra fotbollsmatch från Napoli på tvn. En match som innehöll allt, galen stämning, snygga mål, bråk, röda kort och spektakulära individuella insatser. Perfekt måndagsunderhållning. Så dagens ära ska Serie A fotbollen och då självklart Näääk och Nimo ha för låten, tack för att ni räddade en annars riktigt seg dag. Nu ser vi till att resten av veckan blir roligare. Särskilt onsdagen då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0