Suckerbög

Sett två filmer nu på ett par dagar på bio och som tidigare nämnt var den första, Machete, en underhållande rulle som man gott kunde garva åt. Snygga brudar, bra explosioner och action blandat med humor är jävligt skoj. Vad den dock inte var va* precis vad dagens film, The social network var (igen..), riktigt jävla ruskigt bra.

Spännande story om nörden Mark Zuckerberg som skapat Facebook som vi alla slavar och avsätter tid till av våra dagar. Ganska bisarrt att en nörd utan egentliga kompisar och social kompetens skapat en social sida där det går ut på att ha många kompisar, visa sitt spektakulära sociala liv och gärna flasha med avancerade bilder från olika resor från halva världens hörn. Kanske ville han ha en inblick i andras liv för han själv tyckte sitt eget var trist bakom datorskärmen?

Förmodligen inte, bra var filmen iaf och jävligt tankvärd. Vidrigt att man nu sitter inloggad på samma Facebook och att man även kollade det via mobilen på väg hem, trots att man äcklats av Mark och hans uppfinning i viss mån en halvtimma innan. Undra när man kläcker sin egen lilla MULTIMILJARDÄRIDÈ? Förhoppningsvis innan helgen, vore skönt så man har det avklarat.

*hatar två av samma ord efter varandra.. hur undviker man det bäst? Jävla skitspråk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0