Under the influence

Finns det något värre än att lämna på dålig dager, leave on a bad note som det bättre heter på engelska. Idag, väldigt trevlig kväll med vänner och bekanta i först mina gamla barndomskvarter för att sedan förflytta mig mot mina föräldrars nuvarande hemkvarter. Många minnen som spökar, enbart positiva dock.

Allt flöt dock på fint tills jag sträcker fram handen och vill tacka värden för festen när det var dags att lämna festplats nummer två. Får det spydiga "jaja, men hejdå..." svaret tillbaka. Den vanliga mentaliteten som ofta infinner sig bland folk i detta land och som hon säkert väntat sig i form av ett svar i stil med "ja... förlåt...vi...ska...eh...hejdå.." infinner sig inte direkt. Istället ett frågesättande av hennes ganska skumma och framförallt asociala och otrevliga betéende i form av en motfråga i stil med "Varför är du så otrevlig för?" körs av undertecknad. Det blir liv i luckan och svaret nästa gång, trots att jag fortsätter vara trevlig är minst sagt otrevligt. Some people you cant please helt enkelt, ska tilläggas att jag bjöd på sprit laget runt bara några minuter tidigare, trevligt.

Tänker snabbt på George Costanza, när Jerry säger "Does everybody have to like you?" varav George svarar "YES! Everybody have to like me..". I mitt fall är det också faktiskt sant. Jag tål fan inte att folk ogillar en när man verkligen vet själv att man faktiskt är ganska älskvärd, trots alla problemen som finns inbakade i denna 1,76 långa kropp. Synd om de som inte kan se det bara. Ni missar något.

A dopo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0