Suckas need bodyguards

En jobbdag över, sitter här och tänker på vad trevligt det verkar vara mellan Malmö och Helsinborg, om man ändå hade råd med canalplus. Skånederbyt är ju en allsvensk fotbollsmatch mellan två av rikets största rivaler förvisso men vilken vanlig människa som helst ser ju att det här är ett brutalt skatteslösande. För att stoppa potentiellt femhundra människor som vill bråka krävs alltså nästan lika många pikétbussar och de mörka specialbilarna. Dessa specialbilar är ju även manövrerade av riktiga psykfall som gärna ger folk på käften utan anledning så där går väl några hundringar av ens stålar till läkarräkningar för de utsatta också.

Men men, det kanske blir det positiva nu när de blåa verkar gå mot en säker seger, att mindre skattepengar används till sånt här onödigt skit. Man får hitta det positiva i misären som väntar helt enkelt.

http://www.sydsvenskan-img.se/archive/00840/Jeton_Partini_1_840126k.jpg
1,2,3,4,5... ja en hel del polisbilar. Har någon dödats? Nej, det är några snubbar som ska på fotboll.

Den som borde ha sådär mycket bevakning för att klara sig verkar vara Fredrik "Råbögen" Federley. Han har ju faktiskt lyckats med konststycket att bli misshandlad, trots att han åkt taxi för skattebetalarnas pengar under en jävla tid. Han skyllde ju då på att han var hotad och folk inte gillade honom så han var tvungen att åka hem för mina stålar. Istället för att då slösa de jag betalat för att underhålla skolor, sjukvård och liknande borde kanske du slutat Twittra om vart fan du var någonstans hela tiden Fredrik om du nu var såpass hotad som du påstår? Politikerna från det blåa blocket upphör aldrig att förvåna, i negativ bemärkelse.

Appropå twitter, så vet ni ju att jag fastnat för flugan jag med. Jag är dock mer selektiv i att beskriva var jag är någonstans, även om jag inte känner mig tvingad att ta taxi hem varje kväll med rädslan över att bli påhoppad. Vissa förtjänar en örfil, andra inte helt enkelt.

Dagens låt från en bitter gvano :Kommentarer
Postat av: kris

fet låt. du borde lyssna igenom bone thugs - down foe my thang, om du inte hört den.

2010-09-17 @ 00:49:50
URL: http://biancoblusvedese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0